وبلاگ

خانه » وبلاگ » چاپ روتاری تریکو و انواع پارچه

چاپ روتاری تریکو و انواع پارچه

چاپ روتازی

چاپ پارچه

پس از بافت  با توجه به نوع  مصرف ما انتخاب می کنم که چاپ پارچه یا رنگرزی و یا هر دو را داشته باشیم. نحستین شکل آن  دستی و نوع دیگر   ماشینی  است گه  سیلک اسکرین و دیجیتالی  را بطور عمده داریم, و نوع روتاری  که از روی چاپ روزنامه بصورت غلتکی اقتباس کرده ایم. در دهه 1840 میلادی ماشین چاپ غلتان یا دوار  توسط ریچارد هو (Richard Hoe) آمریکایی ساخته شد. بعدها کارکرد این نوع ماشین چاپ توسعه داده شد و برای چاپ پارچه نیز مورد استفاده قرار دادیم.

فاز پیش آمادگی  

  فاز  پیش آمادگی  ما عبارت است از پرز گیری,چرا که با وجودآن  ما چاپ با کیفیت و شفافیت مورد نظر  خود را  نخواهیم داشت.در ابتدای عملیات در دستگاه  با حرارت کنترل شده، پرزهای پنبه یا نخ‌های اضافی را  می‌سوزانیم و از سطح پارچه حذف می‌ کنیم .قبل از انجام هرگونه عملیاتی روی محصول ، ابتدا پارچه را  می شویم. تا چربی‌ها و روغن‌های سطح و داخل آن  را  از بین ببریم. پس از شستشو، مرحله آهار گیری را آغاز می کنیم. شستشو و آهار گیری در دستگاه متفاوت و به سه صورت مداوم، نیمه مداوم و غیر مداوم انجام می دهیم. در انتهای عملیات شستشو و آهار گیری پارچه توسط سیلندرهای بخار به صورت خشک یا با نم بسیار کم در می آوریم و مجددا رول می کنیم.

فاز پایانی 

پس از چاپ، پارچه وارد دستگاه تثبیت می‌کنیم در این دستگاه با کمک مواد شیمیایی از قبیل افترتریگمنت رنگ‌ها بر روی پارچه ثابت می کنیم و امکان خروج رنگ حتی پس از شستشوی پارچه  را کاهش می دهیم . پس از تثبیت چاپ یا رنگ ، عرض پارچه را  نیز باید تثبیت کنیم که این عمل را  توسط دستگاهی به نام استنتر  این مرحله نیز توسط بخار و حرارات انجام می‌دهیم. پس از مراحل مختلف چاپ، سفیدگری یا رنگ، پارچه را  تثبیت عرض می کنیم  و به قسمت بسته بندی یا طاقه منتقل می کنیم و مراحل چاپ به پایان می‌ رسانیم.

خدمات چاپ تریکو ترنج

شرح چاپ گردان در ویکی پدیا

پست قبلی

بافت حلقوی

پست بعدی

رشتی دوزی

برشکاری
×